Smrtící terapie

pondělí 18. března 2024

Autoři: 
Greer Hendricks, Sarah Pekkanen
Vazba: pevná vazba
Počet stran: 332
Nakladatelství: Ocelot, 2024

Smrtící terapie je jedním z těch lepších psychologických thrillerů, které jsem za poslední dobu četla.

Avery Chambersová má metodu terapie, kterou používá k léčbě svých klientů. Je to tak neortodoxní, že před pěti měsíci přišla o licenci. Přesto se její terapeutická sezení osvědčila a mnoho klientů ji stále vyhledává. 

Marrisa a Mathew Bishopovi působí navenek jako šťastný pár s dokonalou kariérou a krásným domem, ovšem je tu háček - Marrisa nedávno podvedla svého manžela, čehož hrozně lituje a rohodne se kontaktovat nechvalně známou párovou terapeutku Avery v naději, že její „program deseti kroků“ zachrání její rozpadlé manželství.

Po prvním sezení Avery vycítí, že u Bishopových něco není v pořádku a tak začne pátrat. Postupem času zjišťuje, že Marrisa i Mathew mají svá tajemství, která měla zůstat skryta. Podaří se Avery zachránit jejich manželství? 

Tohle byla jízda. V knize se nám střídají pohledy postav a objevuje se jich zde opravdu hodně, takže je důležité dávat pozor. 

Příběh byl vážně dobrý, obsahoval spoustu zvratů a nikdy nevíte, komu máte věřit. Miluju manželské thrillery a tento se opravdu dobře četl, rozhodně bych ho doporučila každému, kdo má tento žánr rád. 

Chtěla bych moc poděkovat internetovému knihkupectví MEGAKNIHY.CZ spolu s nakladatelstvím Ocelot za poskytnutí této knihy k recenzi.

SHRNUTÍ KNIHY: 
• rodinný thriller
• zvláštní zápletka
• děsivá historie
• mnoho postav

Anotace: Zdá se, že bohatí manželé Marissa a Matthew Bishopovi z washingtonského předměstí mají všechno - dokud se Marissa nedopustí nevěry. Pod slupkou dokonalosti se skrývá vztah rozervaný prací a nedostatkem intimity. Marissa chce vše napravit kvůli jejich osmiletému synovi i lásce ke svému manželovi. Do hry vstupuje Avery Chambers. Avery je terapeutka, která přišla o profesní licenci. Přesto jí to nebrání v tom, aby poskytovala poradenství lidem v krizi, i když se musí řídit jejími neortodoxními metodami. A Bishopovi jsou zoufalí. Když vejdou do Averyiných dveří a Marissa odhalí svou nevěru, události směřují ke krizi. Největší tajemství jsou totiž stále skryta a v ohrožení už není jen manželství, ale i životy.

Hodnocení: ★★★★

2 komentáře:

  1. Dobrý den
    Děkuji za další skvělou recenzi tohoto typu... Knížku se chystám číst a budu se na ni nyní těšit ještě více. 📖

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář děkuji! ♥

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS