Láska ve střihu cosplaye

středa 24. května 2023

Autor: Šin'iči Fukuda
Vazba: brožovaná
Nakladatelství: CREW, 2023
Počet stran: 208

Wakana Godžó se jako malý zamiloval do Hina panenek (tradičních japonských panenek) a chtěl by je vyrábět. Umí nádherně šít, ale stydí se za to, že je to spíše ženská práce. Náhodné setkání ho dá dohromady se školní kráskou Marinou Kitagawou, která zjistí, že Wakana umí šít a tak ho požádá, jestli by ji ušil oblek na cosplay z její oblíbené erotické anime hry Vlhké dívčí akademie (ten název je fakt bizarní). Godžó požadavek přijme se vším všudy - začne hrát hru, ze které má šít oblek, seznamuje se se sociálními sítěmi a dokonce jde s Marin na nákupy. Tohle všechno mu do teď unikalo...

Wakana je hodně stydlivý a Marin je přesný opak, takže je celkem vtipné vidět, jak moc se stydí, když má Marin změřit tělesné míry (Marin je při tom jen v plavkách). 

Láska ve střihu cosplaye je skvělá manga se super příběhem a hlavní postavou, která má zajímavý a neobvyklý koníček. Obě hlavní postavy si rychle oblíbíte a budete litovat, že už příběh končí. Naštěstí už v červnu v ČR vychází další díl, takže se nemůžu dočkat. Doporučuji i anime My Dress up Darling, které je podle mangy a je též skvělé. 

PS: Kresba je má, kreslím v Procreate a na obrázku je Wakana s Marin.  

Anotace: Wakana Godžó je samotářský středoškolák s jasným životním cílem: stát se mistrem ve výrobě tradičních panenek Hina. Lidé jako Marin Kitagawa, třídní krasavice neustále obklopená širokým kruhem kamarádek, jsou pro Wakanu skoro jako bytosti z jiného světa. Díky náhodnému setkání se však jejich vzdálené světy nečekaně protnou. Jejich nový vzrušující život ve světě cosplaye právě začíná!

Hodnocení: ★★★★★


Žádné komentáře:

Okomentovat

Za každý komentář děkuji! ♥

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS