Moje hvězda #1

pondělí 27. května 2024

Krásné upršené pondělí, tentokrát tu pro vás mám recenzi na mangu Moje hvězda, která u nás konečně vyšla přeložená. ♥ Pojďme si o ni něco říct.

Porodník Goró pracuje v maloměstské nemocnici a je totálně posedlý mlaďoučkou j-popovou hvězdou Ai Hošino. Právě Ai za ním jednoho dne přijde na konzultaci do nemocnice, kde zjistí, že je těhotná a  čeká dvojčata. Tohle tajemství se nikdo nesmí dozvědět a tak poprosí Goróa, aby se stal jejím porodníkem a aby tohle tajemství nikomu nevyzradil. Jejich životy se ale propletou takovým způsobem, jakým by to nikdo nečekal..

Krásná obálka? ROZHODNĚ! Roztomilý příběh? ANI NÁHODOU.

Moje hvězda splnila mé očekávání a je snad ještě lepší než samotné anime. Ze začátku si člověk může myslet, že to bude bizarní příběh o tom, jak se doktůrek zamiluje do šestnáctileté idolky, ale nenechte se zmýlit. Postupem času to totiž začne být děsivější a začně to nabírat ten správný spád.. 

Já si mangu i anime hrozně oblíbila, protože sama poslouchám k-pop/j-pop a vím, co ty idolové všechno musí snášet. Tahle manga (i když tak možná nepůsobí) se věnuje celkem dost vážným tématům jako je třeba stalking, obtěžování, vražda a další.. 

Pokud chcete neobvyklý, trošku creepy příběh z japonského prostředí, rozhodně si Moji hvězdu přečtěte. Je to pecka a moc se těším na další díl. (kresba na obrázku je mnou nakreslená Ai Hošino)

Anotace: „Ve světě showbyznysu je lež efektivní zbraní.“ Pro Goróa, porodníka v maloměstské nemocnici, je málokteré prostředí tak cizí jako nablýskaný svět zábavního průmyslu. Jediné, co jej k němu pojí, je jeho nehasnoucí podpora krásné Ai Hošino, idolu na počátku nadějné kariéry. Když však (ne)šťastná náhoda svede jejich cesty dohromady, osudy Goróa a Ai se propletou způsobem, jaký ani jeden z nich nečekal

Hodnocení: ★★★★

za tuto úžasnou mangu moc děkuji nakladatelství Crew v rámci #spoluprace

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za každý komentář děkuji! ♥

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS