Formulista

středa 28. února 2024

Autor: Michaela Schmiedlová
Vazba: brožovaná 
Počet stran: 400 
Nakladatelství: Michaela Schmiedlová, 2023

Tak tohle byla absolutní pecka, lepší knihou jsem tento rok začít nemohla. Pro milovníky F1 je tohle absolutní must-have. 

Vanessa se tajně živí jako bodyguardka slavných osobností, dělala ochranku hercům, zpěvákům, spisovatelům, ale pilotovi F1 ještě ne.

Jejím novým klientem se má stát závodník Anthony. Ten ale žádnou ochranku nechce a po Vanesse chce, aby mu dělala přítelkyni “na oko” a odehnala tak jeho šílené fanynky. Anthony je ale extra nesnesitelný a Vanessa bude mít co dělat, aby to s ním zvládla. Co se ale stane, když spolu tihle dva budou 2 měsíce v kuse? 

Formulista je slow burn romance ze sportovního prostředí F1 od české autorky. Téma F1 v knize je naprosto originální a neznám román, ve které by tohle téma bylo. 

SHRNUTÍ KNIHY: 
• prostředí Formule 1 
• hrdinka knihomolka (miluju) 
• skvěle propracovaný příběh 
• pomalá romantická linka 
• rivalita mezi Anthonym a Diegem 
• pikantní scéna? Jo, tak ta byla skvělá 

Anotace: Vanessa už pracovala pro kdekoho. Mezi její klienty již dříve patřili zpěváci, herci i spisovatelé, ale pilot Formule 1 bude novinka. Stejně na tom nesejde, boháči jsou skoro všichni stejní. Namyšlení a zahledění sami do sebe. Bez ohledu na jejich povahu má Vanessa za úkol jediné ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠–⁠⁠ chránit je. A to může stejně dobře na koncertě jako v boxech F1. Jenže úřadující mistr světa je něco extra. Extra nesnesitelný. A opravdu hodně potřebuje bodyguarda, který se postará o dotěrné fanynky, ekologické aktivisty a odesílatele výhružných dopisů. Kdyby záleželo na Vanesse, nejspíš by se držela od nerudného Formulisty a jeho problémů co nejdál, jenže slíbila sestře, že tuhle zakázku přijme. Ale jedno ví jistě. Až tohle skončí, bude potřebovat dovolenou. Hodně dlouhou dovolenou.

Hodnocení: ★★★★

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za každý komentář děkuji! ♥

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS