Hrátky v zákulisí

pondělí 23. října 2023

Autor: Olivia Cunning
Vazba: pevná
Počet stran: 384
Nakladatelství: Ocelot, 2023

Kolik sexu je moc sexu? A kolik sexu může být v jedné knize? Vypadá to, že sakra hodně!

Myrna právě dokončila přednášku a spěchá na hotel. Při cestě do hotelu naráží v hotelovém baru na svou oblíbenou kapelu Sinners. Samozřejmě si nenechá ujít setkání s nimi a přisedne si k nim. Vše se tak nějak semele, a Myrna se přidává ke kapele do jejich tourbusu, aby s nimi (v rámci výzkumu) jela na turné, na které právě kluci vyráží.

Kapela Sinners se skládá z pěti extrémně sexy chlapů, a mezi Myrnou a kytaristou kapely Brianem Sinclairem přeskočí jiskra, která to všechno odstartuje...

Hrátky v zákulisí jsou vážně prasárnička, upozorňuji, že to nemusí být čtení pro všechny kvůli hromadě všemožného sexu a sexuálních scén.

Kniha je fakt úchylná, není to tedy úplně vyloženě jen o sexu, ale má to dokonce i příběh. Taky to není kniha o sexu s pěti muži, jak by se podle obálky mohlo na první pohled zdát... Od začátku do konce to má spád, nebyla chvíle, kdy bych se nudila. Jediná věc co se mi nelíbila a otravovala mě, byla Brianova potřeba sexu, která byla vážně trochu ujetá.

Další postavou je Myrna, rozvedená vysokoškolská profesorka oboru sexuální psychologie, která o lásce nechce absolutně slyšet a chce si jen užívat. Myrna je postava, která mě také někdy štvala kvůli svému pubertálnímu chování, ale dalo se to zkousnout.

V poslední době jsem četla různé erotické romány, ale oproti téhle knize to byla vážně slabota. Autorka Olivia Cunning je talentovaná spisovatelka, její psaní mi sedlo a doufám, že se dočkáme dalších dílů z této žhavé série. Celkově jsem moc spokojená. :)

Chci moc poděkovat internetovému knihkupectví MEGAKNIHY.CZ spolu s nakladatelstvím Ocelot za poskytnutí této knihy k recenzi.

Anotace: Pět úžasných mužů, jedna sexy žena a zákulisí kapely... Když Brian Sinclair, hlavní skladatel a kytarista nejžhavější metalové kapely na scéně, ztratí tvůrčí jiskru, bude zapotřebí nocí plných přímo hříšné vášně, aby uvolnil svou nahromaděnou genialitu... Když se psycholožka Myrna Evansová vydá na turné s kapelou Sinners, snaží se ji svést každý člen kapely. Ale Brian je jediný, kterého chce dostat do svých rukou... Potom divoké a šokující chování obou milenců vyžene celou skupinu k novým výšinám slávy... a hříchu.

Hodnocení: ★★★★

3 komentáře:

Za každý komentář děkuji! ♥

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS