XOXO

čtvrtek 17. srpna 2023

Autor: Axie Oh

Vazba: brožovaná
Nakladatelství: CooBoo, 2022
Počet stran: 304

Cellistka Jenny vypomáhá v karaoke baru v Los Angeles u svého strýčka, když se tam jednoho dne ukáže tajemný, přitažlivý kluk. Jenny s ním úplně náhodou stráví celý večer, než tajemný kluk Če-u záhadně zmizí. O tři měsíce později se Jenny přestěhuje s mámou do Soulu, kde nastoupí na prestižní uměleckou školu. Na škole ale náhodně potkává právě Če-ua, o kterém zjišťuje, že je členem jedné z nejslavnějších k-pop skupin na světě. A jak to tak bývá, u k-pop idolů je randění zakázané… 

 Tak tohle byla bomba, pro milovníky k-popu kniha jak dělaná. Miluju korejskou kulturu, hudbu, k-drama a tak byla tahle knížka přesně pro mě. 

Je to romantický, avšak trochu naivní příběh o studentce a k-pop idolovi, kteří se do sebe zcela náhodou zamilují. Ideální odpočinkové čtení z krásného prostředí korejské akademie, které sfouknete za jeden den jako já. Hodně se mi líbili i ostatní členové kapely XOXO (podle nich je vlastně pojmenovaná kniha), ve které byl právě Če-un členem. Trochu mě zklamal ten rozporuplný konec. V tom nejzajímavějším kniha končí a čtenář už se bohužel nedočká odpovědí, které by si tak moc přál. 

Pokud jste někdy fantazírovali o tom, jak se dáte dohromady s klukem ze strašně slavné kapely a budete se tajně scházet a utíkat bulváru, tak tuhle knihu zkrátka musíte zkusit.

Anotace: Cellistka Jenny se chce dostat na prestižní konzervatoř – a to je její jediný sen. Potom však v karaoke baru v L.A. pozná krásného a záhadného kluka jménem Če-u a prožije s ním jednu kouzelnou noc plnou dobrodružství – než Če-u beze stopy zmizí. O tři měsíce později Jenny s matkou odjíždí do Jižní Korey, aby se tam postaraly o nemocnou babičku. Jaké je její překvapení, když zjistí, že Če-u je studentem stejné konzervatoře, na kterou se chystá nastoupit i ona – a navíc je členem jedné z největších k-popových skupin na světě. Co to znamená? Že má velmi přísný zákaz randění. A Jenny by se taky měla soustředit spíš na své cello! Co všechno bude dvojice ochotná riskovat pro lásku?

Hodnocení: ★★★★★

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za každý komentář děkuji! ♥

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS