Tentokrát je to doopravdy

čtvrtek 17. srpna 2023

Autor: Ann Liang
Vazba: brožovaná
Nakladatelství: CooBoo 2023
Počet stran: 328

Hlavní hrdinka Eliza se již od malička hodně stěhuje a nikdy kvůli tomu neměla moc kamarádů, když se ale jednoho dne konečně přestěhuje zpět do Číny, má v plánu si nějaké nové kamarády najít. 

Když ale zveřejní svou romantickou esej, věcí se změní, stane se slavnou a každý chce poznat identitu jejího přítele. Velkou komplikací je, že esej je vymyšlená a ona žádného přítele nemá. Na řadu přichází Caz, čínská celebrita, který s Elizou chodí do školy. Tihle dva se dohodnou na plánu, že právě Caz bude hrát jejího přítele… 

 V první řadě musím podotknout, že mě Eliza štvala svým chováním - tvrdohlavá postava, která příběh celou dobu maličko kazí svým negativním myšlením. Eliza je totiž úplný opak Caze, ale i přesto se k sobě docela hodí a celé to tak nějak zapadlo. 

Nakonec jsem ale ráda, že jsem si knihu přečetla, líbili se mi ty roztomilé chvilky mezi nimi. Tempo knihy bylo skvělé, rychle to odsýpá a za pár dní máte přečteno. 

Z konce a způsobu, jakým se vše vyřešilo, jsem byla nadšená a tak knihu hodnotím pozitivně.

Anotace: Když sedmnáctiletá Eliza Lin zveřejní na internetu esej o tom, jak poznala svou životní lásku, doslova přes noc se z něj stane virál. Eliza konečně získá pozornost svých spolužáků na mezinárodní škole v Pekingu a příležitost publikovat ve svém nejoblíbenějším časopise. Jediný problém je, že si to celé vymyslela a všichni teď chtějí vědět, o kom psala, a aby psala dál. A tak se Eliza rozhodne, že nejlepší bude, když si najde někoho, kdo by její životní lásku zahrál.

Hodnocení: ★★★★★

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za každý komentář děkuji! ♥

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS