Minirecenze: Rozsudek smrti

pondělí 27. února 2023

Autor: Alexander G. Smith
Vazba: brožovaná, e-book
Nakladatelství: Fobos, 2023
Počet stran: 213

Potřetí se ocitáme v mládežnické podzemní věznici Výheň. Alexův plán na útěk z Výhně neuspěl a čeká ho horší trest než minule... 

Správce věznice do něj v podzemních laboratořích začne pumpovat zázračný nektar, díky kterému má Alex zapomenout na svou identitu. Stává se tedy tím, čím být nechtěl - jedním z nich, z těch hnusných monster, kteří chrání věznici. Co když si ale přesto Alex na svou starou identitu vzpomene a pokusí se i tak o útěk?  

Nemám co říct, třetí díl série Lockdown byl prostě stejně dokonalý jako předchozí dva díly, nutně potřebuji další díl. Miluju tuhle sérii, je čtivá a děj rychle ubíhá, takže jsem měla za dva dny přečteno. Kdo ještě nečetl ani první díl, tak rozhodně DOPORUČUJI!

Anotace: Alexův druhý pokus o útěk selhal. Tentokrát bude jeho trest mnohem horší než předtím. 
Protože jak dávno ví, v těch skrytých, krví potřísněných laboratořích pod vězením se z něj stane monstrum. Když mu správce pumpuje do žil něco zlého – zlověstně temný nektar – Alex se stává tím, čeho se nejvíc bojí… Nadlidským přisluhovačem Výhně. Starý Alex je pryč. Ten nový je silnější než kdy předtím, ale co je vůbec zač? 
Jak teď může uniknout, když je v něm najednou všechna ta temnota? Jak může najít cestu ke svobodě, když je ztracen sám v sobě? 
A skutečně si Výheň právě vytvořila svého nejlepšího služebníka, nebo nejhoršího nepřítele? Pětidílná bestsellerová série Útěk z Výhně pokračuje v dalším, ještě temnějším díle.

Hodnocení: ★★★★★

2 komentáře:

Za každý komentář děkuji! ♥

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS