Zabij, nebo zemři

úterý 4. června 2024

Máte rádi thrillery, únikovky a napětí? Pak tu pro vás mám jeden tip na skvělý thriller Zabij, nebo zemři.

Daniela Vega, agentka FBI a bývalá rangerka je svědkem vraždy v ulicích Manhattanu. Po úspěšném odchytu vraha je nucena se s ním spolčit, aby společně našli tajnou zločineckou skupinu, která už nějaký ten čas páchá ohavné zločiny. Společně s vrahem Torem se tedy infiltruje do bližšího kruhu skupiny a zamíří na testování nového výcvikového simulátoru pro armádu.

Nic ale není tak, jak by mělo být a Dani se ocitá v podzemním přestavěném raketovém silu, které je předělané na labyrint plný her a logických hádanek. Pokud chce Dani přežít, bude muset hádanky vyřešit a také se zbavit ostatních účastníků hry, protože ven se smí dostat pouze jeden..

Fuu, tohle byla vážně napínavá jízda. Po trochu natahovaném začátku se to všechno začalo rozjíždět a okamžitě jsem byla vtažena do děje a snad ani nedýchala. Nemohla jsem přestat číst, protože přesně takové thrillery miluju. Únikovka? Utajení? Pecka! Popis prostředí podzemního labyrintu, hádanek, to všechno bylo, jak kdybych tam opravdu byla a prožívala to společně s Dani.

Kniha Zabij, nebo zemři je prvním dílem z nové série. Autorka má již jednu předchozí sérii a myslím, že se po ní budu muset podívat také. Neskutečně čtivý příběh, také je hodně znát, že samotná autorka byla dříve policistkou, protože je zde vše skvěle popsané. 

Pokud máte rádi šifry, hádanky, thrillery a hodně napětí, určitě knížku zkuste. Řekla bych, že ta podzemní únikovka měla styl ala Hunger Games. Těším se na další díly série a doufám, že budou co nejdříve.

Hodnocení: ★★★★

~ za tuto knihu moc děkuji Knihcentrum.cz v rámci #spoluprace

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za každý komentář děkuji! ♥

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS