One Piece #1 - Dobrodružství začíná

pondělí 17. června 2024

Konečně je to tu! První část legendární manga série One Piece vyšla i u nás v ČR. Pojďme si o ní něco říct.. 🏴‍☠️

Sedmnáctiletý Luffy sní o tom, že se jednou stane pirátem a najde legendární poklad One Piece. Akorát, že Luffy má malinkatou loď, nemá parťáky a nemá ani žádný smysl pro orientaci, takže jak ten poklad chce najít? Překecá Zora, lovce pirátů, aby se k němu připojil a vydal se s ním na hon za pokladem..

Přiznám se, že jsem se o One Piece dozvěděla až když Netflix vydal stejnojmenný seriál, protože pirátům jsem nikdy až tak neholdovala. Manze jsem ale dala šanci a tak jsem si ji přečetla.

První díl série je vyloženě takový poznávací, seznámíme se zde se světem, kde se manga odehrává, děj ubíhá velmi rychlým tempem a postupně se tu objevuje docela dost postav, které se postupem času určitě budou rozvíjet dál a těším se, jak bude tohle pirátské dobrodružství pokračovat dál.

Anotace: Nadešel zlatý věk pirátů. Období honby za One Piecem – Velkým pokladem, který po sobě zanechal legendární Gold Roger a za nímž se na moře pod pirátskou vlajkou vydalo nespočet mužů a žen prahnoucích po slávě. Ti všichni učarovali chlapci Luffymu, který následuje jejich příkladu a hodlá se stát králem pirátů.

Hodnocení: ★★★

~ za tuto mangu moc děkuji nakladatelství Crew v rámci #spoluprace

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za každý komentář děkuji! ♥

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS