Srdce v plamenech

středa 22. května 2024

Krásnou sobotu všem, dnes mám pro vás tip na jednu hasičskou romanťárnu. 

Studentka Faith hledá přivýdělek, protože ji schází rok do konce školy. Po rozchodu se svým ex přítelem se ocitne ve špatné situaci a tak hledá práci i bydlení. Avšak Faith je jiná než ostatní dívky svého věku - nenosí makeup, nezáleží jí na oblečení a ráda chodí na procházky. Jednoho dne se jí naskytne skvělá pracovní příležitost v baru, který ji poskytne mimo práci i malou garsoniérku ve stejném domě.

Naproti stojí hasičská stanice a někdy si hasiči zajdou po práci na drink právě do baru, kde teď Faith pracuje. Cory a Damon jsou dva nejlepší kamarádi a hasiči. Cory je neskutečně otravný, zatímco Damon je tajemný a nepustí si nikoho k tělu. Faith se rozhodne využít příležitosti a zkusí se s Damonem sblížit..

Tohle byla taková kraťoučká, příjemná oddychovka která mě upoutala obálkou. Příběh byl trochu uspěchaný a klidně bych si přála, aby měl o trochu víc stran, protože plno věcí zde nebylo dopsaných a dovysvětlených. Ze začátku jsem se ani moc nemohla začíst, ale tak nějak od půlky se to hezky rozjelo. Vyprávění zde bylo z několika stran, takže to někdy bylo trochu matoucí. Pokud u knihy nechcete moc přemýšlet, tak tahle kniha bude ideální volbou.

Hodnocení: ★★★★

~ za knihu moc děkuji nakladatelství Fortuna Libri v rámci #spoluprace

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za každý komentář děkuji! ♥

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS